FÅ 20% RABATT PÅ SANDSTORM 4A, 4E OCH 4S TANKVÄSKOR! ANVÄND KODEN SANDSTORM20 I KASSAN.

FAQ

Produktkvalité

Vi på Enduristan konstruerar och tillverkar förstklassigt motorcykelbagage. För oss har terrängresor och äventyrsturer varit en fast del av våra liv i åratal och all vår utveckling är baserad på denna rika erfarenhetspool. Så alla våra produkter är absolut 100% redo för terrängbruk.

Alla våra tankväskor, sadelväskor, packsäckar, ryggsäckar, pannier toppers, ect. är 100 % vatten-, ler-, sand- och dammsäkra. Du behöver inga innerväskor eller regnskydd alls.

Du kan se våra produkter live hos någon av våra återförsäljare eller hos en event där vi är närvarande.

Försäljning

Du kan köpa direkt från oss via denna webshop eller så kan du köpa våra produkter via någon av våra återförsäljare. Du hittar alla våra återförsäljare här.

Vi erbjuder förskottsbetalning (banköverföring) och möjligheten att betala med kreditkort (via PayPal) eller PayPal.

Tyvärr kan det hända att en produkt då och då inte är tillgänglig i vår webbshop. Detta kommer dock att anges direkt vid produkten. Alla produkter som du faktiskt kan köpa i webbshoppen finns även på vårt lager (med undantag för tekniska fel).

Alla länder som vi levererar direkt till lagras i webbshoppen med motsvarande leveranskostnader. För beställningar till andra länder ber vi dig att kontakta våra distributörer i respektive land.

Leverans

Vi skickar vanligtvis din beställning följande arbetsdag. Du får en leveransbekräftelse så snart vi skickar paketet. Din beställning bör sedan nå dig inom 2-3 arbetsdagar.

Vi skickar alla beställningar med GLS.

Om ditt paket inte har kommit fram inom 5 arbetsdagar efter avsändning, vänligen kontakta oss och uppge ditt ordernummer. Vi kommer att inleda en utredning och hitta en lösning tillsammans med dig.

Leveranskostnaderna är 10 EUR. Från ett varuvärde på 250 EUR skickar vi din beställning utan kostnad.

Fraktkostnaderna för internationella beställningar lagras direkt i webbshoppen och visas i varukorgen i slutet av din beställning.

Garanti

5 ÅRS GARANTI

Enduristan konstruerar och distribuerar förstklassigt motorcykelbagage. För oss har terrängresor varit en fast del av våra liv i flera år. Alla våra nya utvecklingar är baserade på denna rika erfarenhetspool. Resultatet är produkter med hög funktionalitet, innovativa detaljer och bästa kvalitet – precis som de behövs för en tur genom Enduristan. Vi litar på denna kvalitet och det är därför alla våra produkter kommer med 5 års garanti.

Kontakta din säljare (online eller din lokala återförsäljare) med din faktura, som sedan tar kontakt med oss. Om du köpte produkten direkt från oss på www.enduristan.eu, vänligen kontakta oss, ange ordernummer, en beskrivning av skadan och en eller flera meningsfulla bilder.

Nyhetsbrev

Om du vill få vårt nyhetsbrev kan du skriva in din e-postadress på vår hemsida.

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med våra senaste produkter och informerar dig om eventuella nyheter från Enduristan.

Nyhetsbrevet publiceras med ojämna mellanrum. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

Nej! Integritet är också viktigt för oss. Vi använder endast din information för att skicka vårt nyhetsbrev till dig som kommer att skickas från vårt nyhetsbrevsverktyg (Mailchimp). Vi lämnar inte dina uppgifter till andra tredje parter.

Om du inte vill ta emot eller ta emot nyhetsbrev längre kan du bara klicka på länken "avsluta prenumeration" längst ner i valfritt nyhetsbrev från oss.

Allmän

Om du har köpt en Hurricane 15 eller Hurricane 25 och vill beställa motsvarande patch kan du göra det här.